Kartoitus

Ensimmäisenä kartoitetaan putkisaneerauksen tarve. Se tapahtuu tehokkaimmin kuvauttamalla putkisto ja tekemällä kuntotarkastus. Meiltä saat edullisen kuvauksen ja kuntotarkastuksen!

Ennakkotiedotus

Kerrostalojen saneerauksessa kommunikaatio nousee entistä suurempaan rooliin, sillä kun asukkaita on enemmän, niin tiedon pitää kulkea yhtä jouhevasti kuin veden viemäriputkistoissa. Tehokas tiedottaminen kuuluu myös meidän vahvuuksiin. Ennen urakkaa asukkaille tiedotetaan tarkkaan mitä me teemme, milloin ja mitä se tarkoittaa asukkaille. Asunnot myös ennakkotarkistetaan, ettei urakan alkaessa tule yllättäviä esteitä, jotka voivat viivästyttää työntekoa ja valmistumista.

Esivalmistelu

Suojaamme työskentelyalueen seinät ja lattiat muovilla, jotta asunnot pysyisivät puhtaina. Irrotamme wc-istuimen ja viemärien kannet sekä poistamme hajulukot. Tarvittaessa tarjoamme asukkaille myös kuivakäymälän remontin ajaksi.

Puhdistus

Rassaamme ja huuhtelemme putket puhtaiksi, jotta sukituksen lopputulos olisi paras mahdollinen. Samalla putkesta poistuvat kaikki sinne vuosien mittaan kertyneet liat ja muut jäänteet.

Sukitus

Kun kaikki muu on valmista, niin on itse sukituksen aika. Yhden asunnon sukituksessa menee 2-3 päivää.

Siivous, jälkikuvaus ja dokumentointi

Sukituksen jälkeen muovit poistetaan, wc-istuimen ja viemäreiden sekä hajulukot asennetaan takaisin paikoilleen ja työalue siivotaan tarkasti.

Putket vielä kuvataan, jotta varmistetaan kaiken olevan kunnossa. Asukas saa viemärikuvauksen myös itselleen.

Lopuksi vielä tehdään paperityöt valmiiksi ja laitetaan kansion kannet kiinni. Onneksi olkoon, putkistosi on kuin uusi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jonka jälkeen annamme hinta-arvion ja voimme käydä yhdessä toimeen!