Sukituksesta yleisesti

Sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan paineilman avulla uusi, epoksilla kyllästetty sukka, joka kuivuessaan kovettuu luoden vanhan putken sisälle uuden sisäputken. Sukitusmenetelmä tilkitsee samalla vanhassa viemäriputkistossa olleet reiät ja halkeamat, joten putkistosta tulee uudenveroinen. Sukitus sopii kaikkien putkimateriaalien saneeraukseen.

Epäiletkö, että viemäriputkistosi ei ole kunnossa? Eikö viemäri vedä tai tuntuuko nenässä löyhkää? Ajan saatossa putkistoon kertyy likaa ja rasvaa, joka saattaa aiheuttaa tukoksen viemäristöön ja pahaa hajua.

Vai huolettaako se, että asut yli 30 vuotta vanhassa talossa, jossa putkiremontti on tekemättä? Etenkin vanhoissa taloissa viemärivuodot alkavat olla ikävän yleisiä. Ajan myötä vanhat putket ovat saattaneet alkaa halkeilla ja niihin on voinut tulla reikiä. Vuodot ovat myös erittäin salakavalia, sillä kaikki saattaa tuntua normaalilta, mutta alla piilee tikittävä aikapommi. Kun asukas huomaa vuodon, on silloin jo liian myöhäistä.

Ei hätää, sillä asian saa varmistettua nopeasti ja vaivattomasti maksuttomalla viemärikuvauksella ja kuntotutkimuksella, joka antaa sinulle mielenrauhan sekä tiedon viemäriputkistosi todellisesta tilasta.

Viemäristö kuvataan erikoiskameralla, joka näyttää missä kunnossa putkesi ovat. Video käydään yhdessä asiakkaan kanssa läpi, jonka jälkeen mietimme mahdollisia seuraavia toimenpiteitä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä sinulla on vain voitettavaa.

Me toteutamme viemäreiden saneeraukset aina pienistä korjauksista suuriin projekteihin. Laatu-sana nimessämme ei ole turhaan, sillä se on nimenomaan yksi asia johon panostamme.